امروز 6 آبان 1399, 08:37



جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است





ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 15 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: پیراشکی گوشت
پستارسال شده در: 10 تیر 1392, 16:59 
آفلاين
گروه بهارسایت
گروه بهارسایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 9 تیر 1392, 18:24
پست ها : 358
تشکر کرده: 0 تا این لحظه
تشکر شده: 1247 تا این لحظه


جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید  

_________________
شرایط اشپز افتخاری

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=163



کاربرانی که از گروه بهارسایت در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): samira17 (11 آذر 1392, 17:06) • ili (11 مهر 1392, 19:57) • faride sadat (1 مهر 1392, 16:06) • مریم2 (16 مرداد 1392, 01:34)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پیراشکی ویژه
پستارسال شده در: 5 شهریور 1392, 20:36 
آفلاين
معاون سایت
معاون سایت
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اردیبهشت 1391, 02:33
پست ها : 1829
تشکر کرده: 5426 تا این لحظه
تشکر شده: 5216 تا این لحظه
پیراشکی گوشت.
محتویاتش گوشت - قارچ- فلفل دلمه ای

خمیرشم خمیر برد فیش بود.
پيوست:
DSC05632.jpg
DSC05632.jpg [ 37.29 KiB | بازديد 9048 بار ]

_________________
لطفا برای ارسال عکس از آپلودسنتر بهارسایت استفاده کنید.

*از ارسال عکسهای بدون توضیح خودداری کنید در غیر این صورت عکسها حذف خواهند شد*


*از ارسال يك موضوع در انجمني كه مرتبط با آن نيست جدا خودداری کنید*



کاربرانی که از Tahere Noorallahpour در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): faride sadat (26 شهریور 1392, 23:43) • Tara (6 شهریور 1392, 12:05) • مریم2 (5 شهریور 1392, 03:19) • baharak mobini (5 شهریور 1392, 00:59) • Nayere (5 شهریور 1392, 22:14) • asmaa gol (5 شهریور 1392, 20:46) • samira17 (5 شهریور 1392, 20:37)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پیراشکی ویژه
پستارسال شده در: 26 شهریور 1392, 23:23 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 02:25
پست ها : 516
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 334 تا این لحظه
تشکر شده: 2305 تا این لحظه
این پیراشکی گوشت من که البته خودم خمیرش درست کردم بدون خمیر مایه بود فقط کمی جوش شیرین اضافه کردم به همین دلیل زیاد پف نکرد مثل همیشه


پيوست ها:
IMG_6134.JPG
IMG_6134.JPG [ 68.89 KiB | بازديد 8899 بار ]

کاربرانی که از Tara در این پست تشکر کرده اند (جمعا 7 نفر): baharak mobini (28 شهریور 1392, 23:22) • Tahere Noorallahpour (27 شهریور 1392, 23:16) • samira17 (27 شهریور 1392, 18:48) • masumjoon (27 شهریور 1392, 09:04) • مریم2 (26 شهریور 1392, 04:09) • Nayere (26 شهریور 1392, 23:44) • faride sadat (26 شهریور 1392, 23:44)
  Rating: 22.58%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پیراشکی ویژه
پستارسال شده در: 11 آذر 1392, 17:18 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:57
پست ها : 3710
محل سکونت: تهران
تشکر کرده: 15542 تا این لحظه
تشکر شده: 9182 تا این لحظه
اینم پیراشکی گوشت با خمیری که به زودی دستورش رو ارسال میکنم.



دستور خمیری که من برای پیراشکی ها اغلب استفاده میکنم و عکسش رو هم چند پست بالاتر مشاهده میکنید...

آرد سفید دو و نیم پیمانه
ب پ 1 ق غ
خمیرمایه فوری 1 ق غ
ماست نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
نمک نصف ق چ
شکر 1 ق غ

طرز تهیه:
ماست و شیر و روغن رو با هم مخلوط میکنیم . خمیر مایه و شکر را روی مخلوط می پاشیم و بعد از 2 دقیقه آرد و ب پ و نمک رو با هم مخلوط کرده و روی مواد الک میکنیم. و به مدت 10 دقیقه خوب ورز میدهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. ممکنه کمی چسبنده باشه ولی بهتره آرد اضافه نکنید. با استراحت کردن مشکل چسبنده بودن خمیر حل میشه.
و خمیر را به مدت یکساعت استراحت میدهیم تا حجمش دوبرابر شود.

_________________
دوستان عزیزم خیلی خیلی التماس دعا.



کاربرانی که از samira17 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): Nayere (4 دی 1392, 09:46) • azam (25 آذر 1392, 23:45) • faride sadat (12 آذر 1392, 11:39) • ملیکا (11 آذر 1392, 00:25)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پیراشکی گوشت
پستارسال شده در: 11 اردیبهشت 1393, 12:53 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 09:09
پست ها : 4279
محل سکونت: شیراز
تشکر کرده: 12650 تا این لحظه
تشکر شده: 9510 تا این لحظه
در دستور ذکر شده برای خمیر از روغن جامد استفاده نید . منظور روغن کاملا جامده یا از نیمه جامد هم میشه استفاده کرد؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پیراشکی گوشت
پستارسال شده در: 11 اردیبهشت 1393, 13:17 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 6 مرداد 1392, 14:55
پست ها : 3206
محل سکونت: اهواز
تشکر کرده: 3890 تا این لحظه
تشکر شده: 5608 تا این لحظه
faride sadat نوشته است:
در دستور ذکر شده برای خمیر از روغن جامد استفاده نید . منظور روغن کاملا جامده یا از نیمه جامد هم میشه استفاده کرد؟

فریده جون همون نیمه جامد هم میشه

_________________
خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن



کاربرانی که از ملیکا در این پست تشکر کرده اند faride sadat (11 اردیبهشت 1393, 13:21)
  Rating: 3.23%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
پستارسال شده در: 29 اردیبهشت 1393, 21:21 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5573 تا این لحظه
این هم پیراشکی گوشت من در فر با خمیر معرکه به روایت تصویر

مواد میانیش گوشت چرخ شده پیاز قارچ سیب زمینی مکعبی ریز فلفل دلمه ایی ذرت نصفش رب زدم نصفش ساده در فر 180 درجه 20 مین میتونید در روغن هم سرخ کنید که غیر رژیمی















خمیرش رو حتما امتحان کنید از ما گفتن

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟



کاربرانی که از مریم2 در این پست تشکر کرده اند (جمعا 9 نفر): ملیکا (1 خرداد 1393, 21:45) • ملیسا (1 خرداد 1393, 21:03) • مامان سارا و سلمان (1 خرداد 1393, 18:27) • samira17 (31 اردیبهشت 1393, 14:33) • faride sadat (30 اردیبهشت 1393, 09:13) • sana (30 اردیبهشت 1393, 07:59) • Tahere Noorallahpour (29 اردیبهشت 1393, 00:34) • najma (29 اردیبهشت 1393, 22:35) • sali (29 اردیبهشت 1393, 22:16)
  Rating: 29.03%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پیراشکی گوشت
پستارسال شده در: 1 خرداد 1393, 17:55 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 مهر 1392, 17:51
پست ها : 677
محل سکونت: بابلسر
تشکر کرده: 3487 تا این لحظه
تشکر شده: 2861 تا این لحظه
مریم جان سوالامو اینجا بپرسم یا تو قسمت خمیر معرکه
شما مایه خمیر رو جدا عمل نیوردید؟اگه بخوام جدا عمل بیارم بید شکر بریزم یا با نمک عمل میاد؟؟؟؟؟/

_________________
جاذبه سیب آدم را به زمین زد ...


و جاذبه زمین ، سیب را ...


فرقی نمی کند سقوط سرنوشت دل دادن به هر جاذبه ای غیر از خداست.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پیراشکی گوشت
پستارسال شده در: 1 خرداد 1393, 18:22 
آفلاين
مدیر بخش
مدیر بخش
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 7 مرداد 1392, 02:56
پست ها : 2349
محل سکونت: ایران سرای من
تشکر کرده: 6622 تا این لحظه
تشکر شده: 5573 تا این لحظه
مامان مهرانا نوشته است:
مریم جان سوالامو اینجا بپرسم یا تو قسمت خمیر معرکه
شما مایه خمیر رو جدا عمل نیوردید؟اگه بخوام جدا عمل بیارم بید شکر بریزم یا با نمک عمل میاد؟؟؟؟؟/


غزاله جون توی قسمت خمیر جوابتون رو میدم

_________________
خدای من
بغلم می کنی ؟


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
 موضوع پست: Re: پیراشکی گوشت
پستارسال شده در: 6 خرداد 1393, 18:28 
آفلاين
.
.
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 فروردین 1393, 18:56
پست ها : 438
محل سکونت: کرج
تشکر کرده: 5624 تا این لحظه
تشکر شده: 2322 تا این لحظه
پیراشکی گوشت با خمیر معرکه که الحق فوق العاده است


_________________
وقتی خوشبخت هستی که وجودت باعث ارامش دیگران شود.



کاربرانی که از مامان 3 قلوها در این پست تشکر کرده اند (جمعا 4 نفر): مریم2 (12 خرداد 1393, 18:38) • samira17 (11 خرداد 1393, 12:54) • ملیکا (6 خرداد 1393, 22:39) • مامان مهرانا (6 خرداد 1393, 20:12)
  Rating: 12.9%
بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
 
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 15 پست ]  برو به صفحه 1, 2  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما مي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad